Motto en Uitgangspunten

Arbeidsrecht De Graaf handelt onder het motto: “Zeggen waar je voor staat. En staan voor wat je zegt” en volgens de principes van een persoonlijke, transparante en vernieuwende aanpak:

  • Persoonlijk: We willen op een persoonlijke manier met u samenwerken. Dit doen wij door te luisteren naar uw vraag, doorvragen om zo de vraag achter de vraag helder te krijgen. We willen weten wat u echt wilt, op zoek naar details, feiten onderzoeken, de betrokken belangen afwegen en risico’s beheersen, zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen.
  • Transparant: Voordat wij een traject ingaan, analyseren wij de situatie. Aan de hand daarvan geven wij u een helder verwachtingspatroon en waarschuwen wij u voor de eventuele gevolgen.  Daarbij wordt ruimte gegeven aan emoties zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen. Dankzij onze transparante tarieven hebt u altijd een duidelijk (in)zicht in de kosten.
  • Vernieuwend: Vernieuwend in de manier waarop Arbeidsrecht De Graaf werkt voor haar cliënten. Wij streven naar intiemere samenwerking met cliënten, wij geven inzicht in de te volgen stappen, komen onze afspraken na, denken mee en ontzorgen. Tevens zetten wij kennis slimmer in door informatiebronnen te combineren. Om die reden werken wij waar nodig (in overleg met de cliënt) met meerdere specialisten, zoals loopbaancoaches, mediators, fiscalisten en registeraccountants.