Cursussen en trainingen

Arbeidsrecht de Graaf Opleidingen organiseert praktijkgerichte actuele cursussen op het gebied van het Arbeidsrecht en de Gelijke behandelingswetgeving. Met de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans verandert er veel in een korte tijd. In hoeverre stemt het beleid van uw organisatie overeen met deze wetgeving? Bent u op de hoogte van de laatste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen? Hoe bouwt u een verzuimdossier op? Hoe lees ik een Cao en hoe moet ik die toepassen?Weet u wat u tijdens een sollicitatie gesprek wel en niet mag vragen? En hoe staat het met de dossieropbouw binnen uw organisatie?

Onze cursussen en trainingen geven antwoord op bovenstaande vragen. Vanwege de praktijkgerichtheid zijn de cursussen daarmee toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Arbeidsrecht De Graaf Opleidingen speelt voortdurend in op nieuwe juridische ontwikkelingen in het arbeidsrecht en past haar cursusaanbod daarop aan. Daarbij zijn kwaliteit en prijs belangrijk kernpunten voor Arbeidsrecht De Graaf Opleidingen.

Praktische informatie

De cursussen worden verzorgd in Amersfoort of Meppel dan wel op locatie.

  • Cursustijden: van 13:00 uur tot 17.15 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 10
  • Prijs: € 175,- (excl. BTW) per deelnemer

Voor meer informatie over de diverse cursussen kunt u contact opnemen met mr. Caroline de Graaf, telefoon: 06-25283566 of het contactformulier invullen.